Αγαπημένες φίλες της Love Me More, παρακάτω θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας. Όλες οι παραδώσεις των αποστολών γίνονται Δευτ - Παρ 8πμ με 7μμ. Αν μένετε στην Ελλάδα και θέλετε να σιγουρευτείτε πως θα παραλάβετε την παραγγελία σας πριν το Σαββατοκύριακο, θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε την παραγγελία σας έως την Τρίτη ώστε να είναι στον χώρο σας το πολύ μέχρι την Παρασκευή.  

Όλες οι παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα, κάνουν περίπου 2-3 εργάσιμες για να παραδοθούν. Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις η παράδοση μπορεί να γίνει έως 6-7 ημέρες μετά την ημέρα της παραγγελίας σας. 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Χρειάζεστε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν; Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι ήδη σην αποθήκη μας και είναι διαθέσιμα προς αποστολή την επόμενη ημέρα. Αν βάλετε την παραγγελία σας μέχρι τις 5μμ, τότε είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας έως τις 7μμ της επόμενης εργάσιμης ημέρας. 

Η υπηρεσία της επόμενης ημέρας είναι διαθέσιμη για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, πλην Κυριακής. 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες μας οι αποστολές εκτελούνται από την Elta Courier.

Η αξιοπιστία του δικτύου της Elta Courier είναι το κλειδί για επιτυχημένες και γρήγορες παραδόσεις.  

Σιγουρευτείτε πως εσείς ή κάποιος άλλος θα βρίσκεστε στον χώρο παραλαβής την ώρα που θα έρθει ο κούριερ. Αν δεν υπάρχει κάποιος για να παραλάβει, η Elta Courier θα θα σας αφήσει ένα σημείωμα στο κουδούνι σας με τον αριθμό αποστολής και το όνομά σας καθώς και τα τηλέφωνα του κοντινότερου σημείου παραλαβής της Elta για να κανονίσετε καινούρια ημερομηνία παραλαβής. 

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Μπορούμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε! Χρησιμοποιώντας την ταχύτερη υπηρεσία αποστολής της DHL μπορούμε να φτάσουμε οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο σε μόλις 7 ημέρες.  
Οι ρυθμίσεις 🍪 cookie σε αυτόν τον ιστότοπο μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πάντα σεβόμενοι την πολιτική απορρήτου. Κάντε κλικ στην Αποδοχή cookies για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο.
Θα λάβετε με email τον εκπτωτικό σας κωδικό!
Αυτό το email έχει ήδη χρησιμοποιηθεί